Магически се трансформира просто приготвя храни в запомняща се храна.

Поставете всяка тиквичка отрязана страна надолу върху скарата. Печете около 10 минути, без да се завъртите, докато тиквичките не се маркират добре. Обърнете се и скарайте още няколко минути от другата страна, докато леко се маркират. Извадете до чиния за сервиране.

Докато тиквичките се скарат, смесете сиренето и киселото мляко в малка купа. Разделете сместа от сиренето равномерно между лодките. Гарнирайте с килантро и поръсете със сок от лайм.

Ако ви харесва тази рецепта за лодки на мексикански тиквички, може също така да харесате:

Праскова на скара и салса на лук Vidalia

хрупкав прошуто и тъмна черешова салата с балсамична < /p>

Фета скалион тиквички в доматен сос

Едно от любимите ми неща за храната е как може незабавно да ме транспортира до някои от най -щастливите ми спомени. Дъвчащо всичко геврек, слоено дебело с крема сирене и локс ме връща в детството. Миризмата на супа от черен боб, къпаща на печката, ми напомня кога Атланта беше ударен с изрод снежна буря, а горещата купа с тръби беше перфектната затопляща вечеря, след като играеше навън през целия ден. Разпространението на кремообразния каландмбер на хрупкав хляб ме отвежда във Франция, където за първи път открих любовта си към храната и пътуването.

Работа с клиенти за излекуване на връзката им с храната, обичам да научавам за техните хранителни спомени. Толкова е спретнато да видите как различни култури и регионални храни играят роля! Свързването с тези спомени може да бъде толкова готино напомняне за това как храната е много повече от горивото.

За да отпразнувам храната, обичам да пресъздавам любими спомени за храна в кухнята. През изминалата седмица реших да извадя любимо ядене от едно от нашите пътувания – този южен козе сирене и зеленчукова купа от Tupelo Honey в Ашевил.

Преди да бъдем ангажирани, предприехме юбилейно пътуване до Ашевил и изядохме пътя си през града. Най -добрият вид пътуване! В първия си публикувани тук ден се натъкнахме на кафене Tupelo Honey, което оттогава отвори места по целия юг. Тъй като Tupelo Honey от Van Morrison е нашата песен, решихме, че е ясен знак за хапване там за вечеря.

След хранене с три курса, нашата романтична нощ се превърна в полагане в леглото неудобно, гледайки Braveheart и стенейки и стенейки с дискомфорт. Но си струваше! Техният пай с кафяво масло Pecan беше връхната точка на яденето, но след това беше козе сиренето и купа за зеленчуци, които имах за основното си ястие. Кремообразно адлух козе сирене песъчинки (местен Колумбия!) Гъпка със сотирани зеленина, хрупкаво пържена бава, грах с черни очи и салса verde!

За моя отдих размених печен сладък картоф за пържената бамя, тъй като не можах да намеря прясна бамя (и защото пържената бамя е пълна болка, която трябва да се направи!). Чувствайте се свободни да използвате всякакви сезонни зеленчуци, които харесвате! През лятото опитайте печени или пресни домати за наследство!

За песъчинки трябва да използвате каменни смляни, а не бързи песъчинки – текстурата е толкова по -добра. Бих препоръчал една от двете местни марки, или Anson Mills, или Adluh. Купувам мина на Rosewood Market, където те винаги имат голям избор от своите продукти. Можете също да ги поръчате онлайн, ако не живеете тук в Cola. Аз също обичам червената мелница на Боб!

Кои са любимите ви спомени за храна? Споделете в коментарите!

Тази публикация първоначално е публикувана през февруари 2015 г. Изображенията, текстът и рецептата са актуализирани, за да ви дадат възможно най -доброто съдържание.

Южна козе сирене песъчинки и зеленчукова купа

съставки

песъчинки:

6 чаши вода

1/ 2 чаена лъжичка сол

1 чаша каменна смлята

3 унции козе сирене

зеленчуци:

2 средни сладки картофи, обелени и нарязани на кубчета

2 супени лъжици ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ИЗПОЛЗВАНИЯ, разделен

1/2 голям лук, тънко нарязан

1 скилидка чесън, мляно

1/4 ч. Л. Червен пипер люспи

6 унции бебешки спанак (1 торба)

1 1/2 чаши готвени черни очи грах

салса verde, за Сервиране

Инструкции

Загрейте фурната до 400 градуса. Хвърлете сладки картофи с 1 супена лъжица зехтин, подправете със сол и черен пипер и разстелете равномерно върху лист за печене. Печете за 20 минути, като хвърляте наполовина, докато не се омекне и златисто.

Донесете вода и сол, за да кипне в голям съд. Бавно изсипете песъчинките, докато разбърквате, за да предотвратите струпването. Намалете котлона до средно ниско и гответе, като разбърквате всеки толкова често, до гъсто и кремообразно, общо около 30 минути. Натрошете в козе сирене и разбъркайте, докато се включи. Подправете със сол и черен пипер на вкус.

Докато песъчинки се готвят, загрейте останалата супена лъжица зехтин на средно силен огън. Добавете лука, чесъна и червения пипер люспи и сотирайте до полупрозрачен, около 3-4 минути. Добавете спанака и гответе до увяхване, около 3-5 минути.

Разделете равномерно песъчинките между четири купи. Отгоре с зеленина, сладки картофи и грах с черни очи. Намажете със салса verde и сервирайте.

Може също да харесате:

сирене грис пълнени поблано с доматен сос

козе сирене полента и гъба рагу

веган сирене песъчинки с барбекю зърна

чували ли сте за супа? Това е любимият ми начин да фантазирам лесни супи, като тази проста супа от бял боб с пушено масло от червен пипер, фета и маслини от Каламата.

Тъй като има толкова много скъпоценни камъни от миналото в моя блог, аз се връщам и освежавам и преиздавам някои стари рецепти. Тази рецепта първоначално е публикувана през януари 2014 г.

Понякога получавам малко прекалено амбициозна с готвенето си през седмицата. Всяка неделя сутрин се отпускам пред телевизора с няколко готварски книги и планирам седмичното си меню. В моя студ, в неделя сутрин режим, аз съм склонен да забравя неистовия темп на делничните дни и планирам няколко хранения, които може да не се поддадат на това да го направят на масата за вечеря за 45 минути или по -малко. Когато се натъкна на великолепна рецепта за пилешки енхилади с домашен сос от енхилада, казвам „да“. И защо да не направите царевичните тортили от нулата, докато сме на него? Кюфтета с леща, които изискват готвене на леща, почистване, нарязване и сотиране на 5 вида зеленчуци, оставяйки сместа да се охлади в продължение на 25 минути, да образува 25 кюфтета и да печете за половин час звучи напълно добре за една нощ, в която се занимавам с йога в 19:00, нали? Дори закуската не е имунизирана. Седмицата, която направих пушена сьомга и пържени сандвичи с яйца, закъснях всеки ден. Заслужава си.

с всичко, което се случва в момента – работа, блогове, поддържане на социален живот и брак, опит (и не успях) да наваксам скрапбукинг 4 години пътуване и сватбени снимки – аз бях Полагайки съзнателно усилие да опростя храненето си. И така, вечерята е била много яйца и супа. Ако не харесвате фритати или зеленчукова супа, може да искате да продължите напред и да се отпишете.

Супите от боб винаги са били редовни на нашата маса за вечеря. Не позволявайте на списъка с прости съставки на тази рецепта да ви изплаши. Дори и без гарнитурите, той опакова тон аромат, много повече, отколкото очаквах. Основните зеленчуци в тази рецепта, която вероятно вече имате в хладилника си, сотирани в мазнините, изобразени от малко панчета, е достатъчен, за да направите супа с пълен аромат.

Въпреки че сухият боб отнема повече време, обичам да ги използвам в тази рецепта, защото текстурата е толкова мека и кремообразна. Консервираните бели зърна са напълно добре за използване, но те не накисват толкова аромат от бульона.

Сега, нека поговорим за супа. Обичам да приемам обикновена супа и да я гарнирам с много вкусни неща, за да я представя. Правя това доста често с закупени от магазина кремообразни супи (сегашният ми любим е Carrot-Cashew-inger Bisque от Pacific). Капчиво гръцко кисело мляко … остава настъргано пилешко ротисери … препечени ядки … пресни билки …. буквално всичко в хладилника ви ще направи.

За тази супа направих прост сос от 101 готварски книги, който е подходящо наречен Magic Sauce. Тази смес от пиперлив екстра-виргинов зехтин, пушена паприка, чесън и затоплящи билки е идеалната малка подправка, която трябва да държите под ръка. Той магически се трансформира просто приготвя храни в запомняща се храна. Тази рецепта прави допълнително, което можете да намажете върху зеленчуци на скара, да хвърляте с картофи с пръсти преди печене или с варени пълнозърнести храни и препечени ядки за гарнитура. Дори го обичам да се изтръпва върху бъркани яйца.

Проста супа от бял боб

съставки

супа:

2 чаши сух бели канелини зърна

2 унции Панцета или бекон, фино нарязан

1 чаша лук, фино нарязана

1 чаша целина, фино нарязана

1 морков, нарязан

2 скилидки чесън, мляно

6 чаши зеленчуков бульон или вода

1/2 чаена лъжичка сол

1 дафинов лист

пушена розмарин Маслото от червен пипер:

1/4 чаша екстра-виргинов зехтин

1 чаена лъжичка пресен розмарин, мляно

1 чаена лъжичка прясна мащерка, мляна

1 чаена лъжичка пресен риган, мляно

1 чаена лъжичка пушена червена паприка

1 скилидки чесън, разбита в паста

щипка от червен пипер люспи

1 супена лъжица пресен лимонов сок

за сервиране:

сирене фета, натрошено

Маслото, излекувано черни маслини, нарязани

розмарин -Покосено масло от червен пипер

Инструкции

Накиснете белия боб в голяма купа с вода за една нощ.

Загрейте голям съд на средно силен огън. Добавете панцета и сотирайте, докато мазнините се изобразяват, около 2-3 минути. Добавете лука, целина, морков и чесън. Сотирайте до омекване, около 5 минути. Добавете източен боб, бульон, сол и дафинов лист и донесете до кипене. Намалете топлината, частично покрийте и оставете да къкри около 1 1/2 часа, докато бобът омекне, добавяйки повече вода или бульон, ако е необходимо. Веднъж омекнал (тествайте няколко боб, за да сте сигурни), подправете със сол и черен пипер по желание. Извадете листата и изхвърлете.

Докато супата се готви, направете маслото от розмарин-паприка. Загрейте маслото в малък тиган на средно слаб огън. Когато е горещо, отстранете от котлона. Леко избийте розмарин, мащерка, риган до натъртване. Добавете към маслото заедно с паприка, чесъна, люспите от червен пипер и лимоновия сок.

Когато супата е готова, изстреляйте супата в купи и сервирайте гарнирана с фета, маслини и магически сос.

Още облечени прости супи:

къдрава царевична супа

кабоша, зеле и печена чесън супа

кремообразна ябълкова супа от спанак с козе сирене на скара с на скара козе сирене Сандвич

Тази публикация беше спонсорирана от маслото Thrive Algae. Благодаря, че подкрепяте марките, които правят този блог възможен!

Той официално удари 90 градуса тази седмица в Колумбия, така че въпреки че технически все още е пролет, е време за лятно скара. Уви, тази рецепта за пролетни зеленчуци на скара с мисо-липа дресинг!

момчета, просто искам всички да знаете, че съм завладял моята скара-фобия, за да ви донеса това ястие. Миналата година, когато бях домакин на сватбен душ за снаха ми, решетката ми взриви в лицето ми, докато я запалих. Очевидно, оставянето на пропана да работи твърде дълго, преди да използвате запалка, за да го запалите, не е интелигентна идея. За щастие, веждите ми оцеляха и аз все още успях да избия салата от картофена скара на скара за купона. Но оттогава твърде много се страхувах да се опитам да запаля грила си сам!

Направих тази рецепта, използвайки Thrive Culinary Algae Oil, същото масло, което използвах, за да направя тази пица на скара на скара с Пестото на зелето и доматите за наследство миналата година. Може би се чудите защо на земята някой би искал да готви с водорасли, но обещавам, че не е толкова странно, колкото звучи! При 13 грама на порция той има най -високите нива на мононенаситени мазнини, добрият вид, който помага за поддържане на здравето на сърцето. Освен това има най -ниския процент на наситени мазнини с .5 грама на порция.

Тъй като открих масло от процъфтяване на водорасли, той се превърна в любимото ми неутрално ароматизирано масло за готвене. В дресинга това е неутрален вкус, нека ароматът на мисо, вар и джинджифил блести. Това е и идеалният избор за скара, тъй като има висока точка на дим до 485 градуса.

Ако искате да опитате да се процъфтявате, насочете се към местния Publix и вземете бутилка, докато вие „За да можете да направите моите пролетни зеленчуци на скара с мисо-лайм дресинг следващата седмица! Внимавайте и за случайни демонстрации в магазина. Ако не сте от юг, можете да използвате техния локатор на магазина или да го намерите в Amazon!

Тази рецепта прави допълнителна превръзка, която няма да имате проблем да намерите начини да използвате. Мисля, че би било наистина вкусно намазано върху скара или бавно приготвена сьомга – използвам тази рецепта от моя приятел Кара. Можете също така да го използвате на мястото на превръзката с моркови-джиньори, която използвам в тази проста салата от авокадо. Също така обичам идеята да създам пролетна купа, вдъхновена от зърно с киноа и да използвам това за превръзка. Толкова е ярка и свежа дегустация, плюс това има тласък на пробиотиците от пастата на мисо!

пролетни зеленчуци на скара с мизо-липово превръзка

Сервира 4

съставки:

дресинг:

¼ чаша сок от лайм

1 ½ супени лъжици бяла мисо паста

1-инчово парче джинджифил, настърган

1 чесън скилидка, мляно

1/3 чаша процъфтяване на кулинарни водорасли

сол и черен пипер

зеленчуци:

1 куп аспержи, подрязани

8 унции щракване Грах, подрязано

2 чаени лъжички процъфтяват кулинарни водорасли

сол и черен пипер

Препечени сусамови семена или Gomasio, за сервиране

инструкции :

В средна купа разбийте заедно лайм сок, мисо паста, джинджифил и чесън. Бавно поток в масло, докато разбърквате, докато обличането се емулгира. Подправете със сол и прясно напукан черен пипер на вкус.

Загрейте скара на средно силен огън. Хвърлете зеленчуци с олио и подправете със сол и черен пипер.

Когато решетката е гореща, разстелете зеленчуците равномерно върху скара и гответе грахът за около 1 минута на страна, а аспержите за около 1- 2 минути на страна. Ако имате кошница за скара, може да искате да използвате това за SNAP грах, за да не ги падат през решетките.

Когато зеленчуците са леко овъглени, но с хрупкави кости, извадете в чиния за сервиране, намажете С дресинг и поръсете със сусамови семена или Gomasio.

Още сезонни страни, които можете да направите с Thrive:

chipotle оранжеви моркови

лимонов пипер, сотирани с зеленчуци с фаро

кленово мисо печени брюкселски кълнове

Тази рецепта за торта с торта без брашно без брашно не може да бъде по -лесно! Тестото се събира в една купа, идеално за импровизирано печене! Той има богато, фъстъчено масло и кленов аромат и мирише невероятно във фурната. Ще харесате тази торта за следобедна закуска, сдвоена с лате или чай, или лесен десерт!

Не съм много човек от тортата. Сега не ме разбирайте погрешно, обичам десерт. Прясно изпечени бисквитки, изпъстрени с меличен тъмен шоколад и хладен и кремообразен сладолед с много парчета в него, кара сърцето ми да трепне малко. Но торта? Не.

Въпреки че наистина, за да бъда по -конкретен, трябва да кажа, че не съм много от черешката. Това може да е противоречиво, но честно казано вярвам, че черешката разрушава тортите. Има много малко храни, които мразя, но сложих масло точно там с червени ябълки и папая. Barf.

Сега има някои торти, които харесвам, а тази торта с хляб с фъстъчено масло без брашно е една от тях. Той е пухкав и (TW) влажен, без петна от черешка, за да се разсейва. Има нежна, маслена троха и богато фъстъчено масло и аромат на кленов. Сладко е, но не и прикриващо. Това е една от онези торти, които обичам да наричам торта за закуска, защото е перфектна сдвоена с лате или чаша чай като следобедна закуска. Да, точно така – тортите правят идеално приемлива следобедна закуска.

Как да направите тази торта с хляб с фъстъчено масло без брашно

Другото прекрасно нещо в тази рецепта е, че е невероятно просто да направиш. Всичко, от което се нуждаете, за да изпечете тази торта с хляб с фъстъчено масло, са няколко основни съставки, като фъстъчено масло, яйца, кленов сироп и екстракт от ванилия, една купа и тиган с хляб и е добре да отидете! Това е рецепта, към която се връщам отново и отново, когато имам копнеж за нещо сладко и изпечено.

Contents